vodafone-nadeli-zakaznikum-darek-ke-100-vyroci-republiky
Apple Novinka Vodafone nadělí zákazníkům dárek ke 100. výročí republiky

Vodafone nadělí zákazníkům dárek ke 100. výročí republiky

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 10. 2018 19:00 3

Před sto lety vzniklo Československo, a protože Vodafone jako telekomunikační operátor umí překonávat hranice, rozhodl se znovu Česko a Slovensko symbolicky propojit. Zákazníci této společnosti tak mohou volat na Slovensko zdarma, a to počínaje státním svátkem 28. října do 31. října včetně. Po dobu čtyř dnů nezaplatí zákazníci, a to včetně firemních, za hovory na Slovensko ani korunu. Konkrétně půjde o hovory uskutečněné ze sítě českého Vodafonu na slovenská čísla s předvolbou +421.

Reklama

Vodafone jen během letošního září spojil z Česka na Slovensko více než 1,5 milionu hovorů. Slovensko je tak druhou zahraniční zemí, kam lidé z Česka nejčastěji volají. Podíl hovorů na Slovensko dělá 15 procent. Ukazuje se také, že řada zákazníků stále nemá chytrý mobilní telefon a nevyužívá například internetové volání.

Vodafone nadělí zákazníkům dárek ke 100. výročí republiky
i Zdroj: PCTuning.cz

„Telefonování bylo pro veřejnost dostupné už při vzniku Československa, proto jsme jako dárek k výročí zvolili toto symbolické propojení Česka a Slovenska telefonováním zdarma,“ říká Petr Dvořák, generální ředitel společnosti Vodafone Czech Republic.

Volání na Slovensko zdarma se aktivuje automaticky, není potřeba nic nastavovat. Pokud mají zákazníci ve svém tarifu volné minuty pro volání na Slovensko, budou se čerpat nejdříve tyto minuty. Po jejich provolání už ale také nebudou platit nic. Více najdete na www.vodafone.cz/vyroci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama