divoky-zapad-je-za-rohem-mrknete-na-se-na-trailer-akcni-hry-red-dead-redemption
Novinka Divoký západ je za rohem! Mrkněte na se na trailer akční hry Red Dead Redemption

Divoký západ je za rohem! Mrkněte na se na trailer akční hry Red Dead Redemption

Martina Lipertová

Martina Lipertová

19. 10. 2018 11:00

Nejočekávanější hra roku vyjde za pár dní, a i přestože se opět nechystá na počítače (to už skutečně hraničí s trollingem), jistě je i na PC Tuningu na místě podělit se s vámi o nejnovější trailer. 

Reklama
Divoký západ je za rohem! Mrkněte na se na trailer akční hry Red Dead Redemption
i Zdroj: PCTuning.cz

Tzv. „launch trailer“, tedy trailer vydaný při příležitosti vydání hry, nám ukáže některé záběry z loupežného přepadení vlaku stejně jako pohled na běžný život pistolníků. Zajímavé je, že snímkem nás provádí hlas, který nadaboval Johna Marstona z prvního dílu. A další zajímavostí je, že první díl se v Red Dead Redemption 2 zrcadlí i jiným způsobem.

Read Dead Redemption 2 je zasazený do roku 1899, zatímco první díl se odehrával v roce 1911. Jedná se přitom o příběhový prequel, v němž narazíme na hromadu odkazů na předešlý díl včetně jeho mapy. Ta by ovšem měla tvořit pouze část současného útočiště, což znamená, že Red Dead Redemption 2 bude skutečně obrovská.

Read Dead Redemption 2 vychází 26. října pro konzole Xbox One a PlayStation 4. Osobně pořád čekám, že přijde nějaké fantastické překvapení a Rockstar v den vydání třeba oznámí počítačovou verzi, ale zároveň se tak nějak připravuji, že si na těch pár dní PlayStation pořídím. Tuhle hru si i přes svou jasně vymezenou počítačovou příslušnost prostě nemohu nechat ujít.

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama