halloween-zasahne-world-of-tanks-blitz-dalsimi-novymi-tanky
Novinka Halloween zasáhne World of Tanks: Blitz dalšími novými tanky

Halloween zasáhne World of Tanks: Blitz dalšími novými tanky

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 10. 2018 22:30

Každoroční nášup halloweenských herních updatů bude mít ve World of Tanks: Blitz trochu lepší grády. Tvůrci populární mobilní hry totiž spolupracovali s designérem a výtvarníkem Peterem Poundem, který navrhoval vozidla pro film Mad Max: Fury Road.

Reklama

Pound pro Blitz vytvořil dva zbrusu nové tanky, které budou k dispozici pouze v průběhu halloweenského eventu: Tier V Scavenger a Tier VII Gravedigger. Získat Scavengera nebude nijak složité, hráč musí vyhrát padesátkrát v bitvě, zatímco ke Gravediggerovi povede cesta skrze dokončení řady bojových misí. Tyto dva nové přírůstky se připojují k řadě tanků podepsaných umělci, což je série, kterou započal Gundam designer Kunio Okawara s tankem O-47.

„Spolupracovat společně s týmem World of Tanks Blitz mi umožnilo svobodně navrhnout a vytvořit unikátní design,” vysvětluje Peter Pound a dodává: “V případě filmu Mad Max. Fury Road jsem se jednoduše soustředil na design vozidel. Tanky byly velkou výzvou, protože jsem je chtěl udělat ještě vic heavymetalové. Teď už jen doufám, že si každý hráč tyhle kovové bestie oblíbí.“

Halloweenský mód nepřijde jen s dvěma madmaxovskými tanky, ale nabídne i jakýsi postapokalyptický mód, kde svět Blitz je poničen velkou písečnou bouří. A v tomto vskutku temném světě si tankisté budou moci vyzkoušet všelijaké novinky, jako jsou neviditelnost, obnovení brnění a další. Šílená hra, nebo chcete-li The Mad Games mód začíná dnes a skončí až 12. listopadu.

Do nálady v Blitzu se dostanete okamžitě, Garáž je totiž vybarvena do post-apo stylu a navíc se na krátko vrací i oblíbené tanky s předchozích Haloweenů a to Tankstein a Drákula s Helsingem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama