htc-venuje-vyvojarum-100-trzeb-z-predplatneho-viveport
Novinka HTC věnuje vývojářům 100 % tržeb z předplatného Viveport

HTC věnuje vývojářům 100 % tržeb z předplatného Viveport

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 9. 2018 10:30

Vývojáři, kteří nabízí své tituly v rámci programu předplatného v obchodě Viveport, získají 100 % z předvánočních tržeb a budou profitovat i z nedávno oznámené podpory headsetu Oculus Rift.

Reklama

Společnost HTC dnes oznámila, že na oslavu druhých narozenin obchodu s obsahem pro virtuální realitu Viveport přenechá 100 % tržeb z programu předplatného vývojářům. Zvýšené příjmy tak čekají od října až do konce roku na ty, jejichž tituly jsou v rámci předplatného dostupné. Nedávno ohlášená podpora headsetu Oculus Rift navíc vývojářům přináší i prostor pro oslovení téměř dvojnásobného počtu uživatelů.

„V posledním roce přibylo v programu předplatného více než 500 titulů a počet uživatelů narostl dokonce pětkrát,“ řekl Rikard Steiber, president obchodu Viveport. „Pro růst VR odvětví jsou investice do vývojářské komunity klíčové. I proto jsme se rozhodli poděkovat vývojářům, kteří přispěli k úspěchu předplatného tím, že jim přenecháme veškeré předvánoční tržby.“

HTC věnuje vývojářům 100 % tržeb z předplatného Viveport
i Zdroj: PCTuning.cz

Druhý rok obchodu Viveport

Během druhého roku pokračovala společnost HTC v rozšiřování možností pro vývojáře i zákazníky. Kromě toho, že jsou obsah i předplatné dostupné majitelům headsetu Oculus Rift, došlo i k navázání spolupráce s největším elektronickým obchodem světa Amazon. Uživatelé tam nyní mohou objednat nejen HW, ale i software z obchodu Viveport.

Aby se autorům obsahu dostalo zasloužené pozornosti, představila společnost HTC také novou sérií videí „Viveport Developer Stories“. Ta nabídne detailní pohled na vývoj titulů, které v roce 2018 získaly ocenění Viveport Developer Award. Seriál bude k vidění na sociálních sítích virtuální reality HTC Vive i obchodu Viveport.

Tyto novinky spolu s vylepšeními platformy vedly k dosud nejlepším výsledkům obchodu Viveport. Knihovna titulů narostla za poslední rok čtyřnásobně a počet předplatitelů dokonce pětkrát. Fanouškům virtuální reality nyní Viveport nabízí přes 1500 titulů z nichž je více než 500 dostupných v rámci předplatného za nízký měsíční poplatek. Při zakoupení Vive Wireless Adaptéru navíc uživatelé získají dvouměsíční členství v programu předplatného zdarma.

Vývojáři, kteří mají zájem publikovat svůj obsah v rámci předplatného v obchodě Viveport, naleznou více informací na stránkách https://developer.vive.com/.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama