evolveo-supremesound-e9-sluchatka-a-reproduktor-v-jednom
Novinka Evolveo SupremeSound E9: sluchátka a reproduktor v jednom

Evolveo SupremeSound E9: sluchátka a reproduktor v jednom

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 9. 2018 20:00 2

Značka Evolveo rozšiřuje nabídku bezdrátových sluchátek o multifunkční model SupremeSound E9, který se snadno stane i reproduktorem pro ostatní posluchače.

Reklama

SupremeSound E9 je zařízení typu 2v1. Tato bezdrátová sluchátka umožňují nejen individuální poslech hudby a ostatních zvukových záznamů, ale lze je jednoduše, jediným pohybem, přeměnit v bezdrátové reproduktory a hudební soubory přehrávat „nahlas“ například společně s přáteli.

Design kombinuje bílou barvu měkkých částí sluchátek s kovem. Toto řešení umožňuje ze sluchátek vytvořit jediným pohybem reproduktory, ale také je složit do menší, přepravní velikosti. SupremeSound E9 jsou k dostání ve dvou barevných provedeních: kovově stříbrné a kovově růžové.

Evolveo SupremeSound E9: sluchátka a reproduktor v jednom
i Zdroj: PCTuning.cz

Sluchátka se párují prostřednictvím technologie Bluetooth, případně přes NFC nebo dodávaný audio kabel. Napájení je zajištěno microUSB kabelem, který je součástí balení.

Vestavěná baterie o kapacitě 450 mAh má zajistit na jedno nabití přehrávání v režimu sluchátek po dobu až 14 hodin a v režimu reproduktoru až 8 hodin, samozřejmě v závislosti na nastavené hlasitosti přehrávání. Nabíjení sluchátek trvá přibližně 1,5 hodiny. Spučástí výbavy SupremeSound E9 je také zabudované FM rádio a slot pro microSD kartu pro přehrávání vlastní knihovny hudebních souborů.

Sluchátka lze samozřejmě využívat i jako hands-free set. Uživatel tedy přes ně může snadno přijmout a vyřídit příchozí hovor, zavolat na poslední volané číslo či naopak hovor odmítnout. Integrovaný mikrofon pak zajistí bezproblémový přenos hlasu.

Evolveo SupremeSound E9: sluchátka a reproduktor v jednom
i Zdroj: PCTuning.cz

Pro ovládání SupremeSound E9 slouží příslušná tlačítka a spínače jsou umístěny přímo na mušlích. Jednoduše lze ovládat hlasitost, posouvat skladby, zastavovat či pouštět přehrávání a vyřizovat telefonní hovory.

Dostupnost a cena

Multifunkční sluchátka Evolveo SupremeSound E9 jsou k dostání ve dvou barevných provedeních (kovově stříbrné a kovově růžové). Doporučená cena je 1 790 Kč včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama