t-mobile-nabidne-unikatni-huawei-modem-pro-pevny-internet-vzduchem-jako-prvni-na-svete
Novinka T-Mobile nabídne unikátní Huawei modem pro Pevný internet vzduchem jako první na světě

T-Mobile nabídne unikátní Huawei modem pro Pevný internet vzduchem jako první na světě

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 9. 2018 17:00

T-Mobile brzy nabídne svým zákazníkům nový modem, který ještě nemá žádný jiný operátor na světě. Zařízení Huawei B2368 je určeno pro službu Pevný internet vzduchem a umožňuje ještě rychlejší připojení k internetu prostřednictvím LTE v místech, kde to dříve nebylo možné.

Reklama

Služba Pevný internet vzduchem, kterou operátor představil na jaře loňského roku, je mezi zákazníky oblíbená, protože přináší vysoké rychlosti připojení i tam, kde chybí například kvalitní fixní infrastruktura. T-Mobile jako jediný na trhu nabízí pevné připojení prostřednictvím LTE až do rychlosti 100 Mbit/s. Nový model Huawei B2368 bude operátor ke službě nabízet v pronájmu za cenu 50 Kč / měsíc.

Huawei B2368 podporuje WiFi na frekvencích 2,4 GHz a 5,0 GHz, v případě potřeby lze ale také využít tří portů místní sítě LAN. Nechybí technologie 4×4MIMO (FDD i TDD) a sdružování nosných (Carrier Aggregation). Modem nabízí také rozsáhlé možnosti konfigurace a vyznačuje se i vysokou mírou bezpečnosti. Vnitřní jednotka je napájena síťovým adaptérem připojeným k síti 230V, vnější jednotka, která obsahuje LTE část, je pak s vnitřní jednotkou propojena ethernetovým kabelem pro venkovní použití, který slouží nejen k přenosu dat, ale i napájení vnější jednotky (Power over Ethernet).

Modem Huawei B2368 je zajímavý i tím, že nedávno získal známé ocenění Red Dot Design Award, které je považováno za designérské „Oskary“.

T-Mobile nabídne unikátní Huawei modem pro Pevný internet vzduchem jako první na světě
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama