evolveo-posila-do-prodeje-chladici-podlozky-ania
Novinka EVOLVEO posílá do prodeje chladící podložky Ania

EVOLVEO posílá do prodeje chladící podložky Ania

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 9. 2018 21:00

Podle výrobce jsou polohovatelné podstavce pod notebooky řady Ania vybaveny dostatečným počtem ventilátorů tak, aby zajišťovaly nejen pohodlí při práci, ale podpořily i chlazení notebooku a ve výsledku zlepšily jeho výkon. Design podložek je umocněn LED podsvícením.

Reklama

Ania 1

První z této produktové řady, podstavec Ania 1, je určen pro notebooky velikosti 12 až 17,3 palce. Chlazení zajišťují dva 125mm ventilátory s modrým LED podsvícením a rychlostí 1 400 ot./min. Úhel sklonu podložky lze nastavit do pěti poloh.

EVOLVEO posílá do prodeje chladící podložky Ania
i Zdroj: PCTuning.cz

Ania 3

Druhá novinka má šest ventilátorů o průměru 60 mm s rychlostí ot./min., modré led podsvícení a tichý chod, pouze 10 dBA. Rozložení ventilátorů má zajistit rovnoměrné chlazení spodní části notebooku, včetně nevíce ohřívané části, kterou je prostor zdroje. Tento podstavec je určen pro notebooky do velikosti 15,3 palce a nabízí pět poloh sklonu.

EVOLVEO posílá do prodeje chladící podložky Ania
i Zdroj: PCTuning.cz

Podstavce pro herní notebooky Ania 5

Podstavce s označením Ania 5 jsou díky svému výkonu a designu zařazeny do kategorie podložky pro herní notebooky a jsou určeny pro hráče počítačových her a všechny, kdo vyžadují pro svůj počítač to nejlepší. V nabídce jsou dvě barevná provedení podsvícení ventilátorů - červená nebo modrá. Úhel podstavce lze nastavit do pěti poloh.

O chladicí výkon se starají čtyři 70mm ventilátory a jeden centrální ventilátor s průměrem 120 mm. Nastavení otáček lze měnit v rozsahu 1 000 až 2 500 ot./min. Rychlost otáček se zobrazuje na displeji, který je umístěn na spodní části podstavce. Ventilátory produkují hluk do 13 dBA a lze je úplně vypnout. Obě verze jsou určeny pro notebooky do velikosti 15,6 palce.

EVOLVEO posílá do prodeje chladící podložky Ania
i Zdroj: PCTuning.cz

Dostupnost a cena

Doporučená koncová cena v případě modelu Ania 1 je 449 Kč, Ania 3 pak 299 Kč a 420 Kč u modelu Ania 5. Ceny jsou uvedeny včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama