o2-smart-box-dostava-novou-funkci-rodicovsky-dohled
Novinka O2 Smart Box dostává novou funkci Rodičovský dohled

O2 Smart Box dostává novou funkci Rodičovský dohled

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 9. 2018 12:30

O2 Smart Box nabídne od poloviny září novou funkci Rodičovský dohled, kterou ocení hlavně zákazníci s dětmi. Díky ní budou prostřednictvím mobilní aplikace aktivně dostávat automatická upozornění o příchodu svého potomka domů a připojení jím využívaného chytrého zařízení, ale i stolního počítače, do domácí sítě. Zmiňovaná novinka je součástí doplňkové služby Zabezpečení.

Reklama

Nová funkce doplňuje Rodičovskou kontrolu spuštěnou už v březnu letošního roku. Ta na zákazníkem určených zařízeních zablokuje ve vybrané dny, hodiny a minuty v týdnu přístup k internetu přenášeného prostřednictvím WiFi sítě i kabelem. „Pro snadnější užívání jsme přidali i rozvrh takzvané Školní noci, který automaticky stanoví časové rozmezí od 22:00 do 7:00 hodin ve vybrané dny,“ popisuje Roman Bacík, produktový manažer O2 a dodává, že samozřejmostí jsou i režimy na Všední dny a v případě nutnosti na Každý den. Pokud chce rodič dítěti internet zcela omezit, může zablokovat přístup přímo ze svého mobilního telefonu – stačí v menu přejít na položku Rodičovský dohled a zvolit možnost Blokovaný.

Výhodou je, že nastavení obou zmiňovaných funkci je prostřednictvím aplikace O2 Smart Boxu velmi jednoduché a uživateli nezabere více než 5 vteřin. U Rodičovského dohledu stačí v sekci Robot zvolit pravidlo dohledu a vybrat zařízení, u kterých si zákazník přeje dostávat notifikaci o připojení na WiFi. Pokud chce zákazník nastavit Rodičovskou kontrolu, vybere požadované zařízení v záložce WiFi a síť a zvolit jednu z možností v sekci Přístup k internetu.

O2 Smart Box dostává novou funkci Rodičovský dohled
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama