steelseries-vylepsuje-headset-arctis-3-bluetooth
Novinka SteelSeries vylepšuje headset Arctis 3 Bluetooth

SteelSeries vylepšuje headset Arctis 3 Bluetooth

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 9. 2018 15:00

Výrobce herních periferií SteelSeries uvádí na trh inovovanou verzi headsetu Arctis 3 Bluetooth, který lze nově využít také s herní konzolí Nintendo Switch.

Reklama

Na základě zpětné vazby od uživatelů byl headset osazen několika novinkami, nabídnut za upravenou cenu a je připraven pro práci s nově oznámenou službou Nintendo Switch Online. Sluchátka Arctis 3 Bluetooth umožňují hráčům připojit se ke konzoli Nintendo Switch přes 3,5mm konektor a zároveň pomocí Bluetooth bezdrátově k mobilní aplikaci Nintendo Switch Online.

„Arctis 3 Bluetooth je první headset na trhu, který bez problému dokáže poskytnout zvuk ze zařízení připojených kabelem i bezdrátově skrze Bluetooth,“ říká Brian Fallon, SteelSeries Audio Category Manager.

Nová verze sluchátek nabízí obdobná vylepšení, jaká byla nedávno představena v řadě Arctis. Zesílenou paměťovou pěnu na náušnících, zjednodušený kabelový systém a podporu rozšířené odezvy bassů. SteelSeries Arctis 3 Bluetooth disponuje také ClearCast mikrofonem, flexibilní hlavovým mostem v podobě čelenky a povrchem náušníků z AirWeave tkaniny.

SteelSeries vylepšuje headset Arctis 3 Bluetooth
i Zdroj: PCTuning.cz

SteelSeries Arctis 3 Bluetooth je kompatibilní s počítačem, konzolemi PlayStation, Xbox One, Nintendo Switch, s headsety pro virtuální realitu a chytrými telefony.

Spolu s tímto refreshem se vylepšení dočkal také model Arctis 3 Console Edition.

Nová verze sluchátek SteelSeries Arctis 3 Bluetooth je dostupná prostřednictvím webu steelseries.com za nižší cenu 129,99 eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama