genesis-posila-do-prodeje-herni-klavesnici-thor-200
Novinka Genesis posílá do prodeje herní klávesnici Thor 200

Genesis posílá do prodeje herní klávesnici Thor 200

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 9. 2018 17:00

Thor 200 RGB zájemce láká na tichý provoz a dobrou odezvu, vestavěný USB a audio rozbočovač, jakož i efektní RGB podsvícení. Doporučená cena novinky je stanovena na 948 korun s DPH.

Reklama

Klávesnice je vybavena hybridními mechanickými spínači, které zajistí rychlou odezvu (8 ms) při síle stisku 60 gramů, což jsou hodnoty klasických mechanických klávesnic, ale při mnohem nižší hlučnosti během provozu. Spínače mají poskytnout také dobrou odolnost při náročnějším používání (až 20 milionů kliknutí).

Thor 200 RGB obsahuje celou řadu nadstandardních řešení usnadňujících používání, které nejsou dostupné u běžných klávesnic. Anti-ghosting pro 19 kláves, blokování klávesy Windows, multimediální klávesy, nebo funkce záměny šipek s klávesami WASD jsou jen část z nich. Jednou z nejzajímavějších vlastností této klávesnice je vestavěný USB a audio rozbočovač. Navíc je tento model vybaven českou a slovenskou lokalizací.

Kloboučky kláves jsou vyrobeny technologií „Double Injection“, což zaručuje doživotní odolnost písmen proti stírání. Při použití této technologie dodatečná písmena SK/CZ lokalizace nelze podsvítit. Někteří hráči preferují nastavení kláves, kdy klávesy WASD fungují jako šipky. Díky klávesové zkratce FN + W lze snadno a rychle zaměnit klávesy WASD na klávesy s funkcí šipky bez časově náročné změny v softwaru nebo nastavení hry.

 Genesis posílá do prodeje herní klávesnici Thor 200
i Zdroj: PCTuning.cz

V zadní části klávesnice se nachází vestavěný rozbočovač se dvěma porty USB 2.0 a audio vstupy pro mikrofon a sluchátka. Tato funkce umožňuje připojení myši, USB flash disku, sluchátek a jiných zařízení přímo do klávesnice, což značně usnadňuje každodenní používání, protože nejdůležitější porty budou stále k dispozici.

Každá herní klávesnice musí také dobře vypadat a proto Thor 200 RGB nabízí šestizónové podsvícení RGB. Uživatel si může vybrat jeden z devíti režimů podsvícení (například čtyři druhy vlnových efektů, dýchaní, jednobarevný, uživatelský, efekt reakce na dotyk a zvuk). Některé z režimů umožňují výběr z osmi přednastavených barev. Většina režimů má možnost nastavení úrovně jasu podsvícení, rychlost nebo směr efektů. V případě potřeby lze podsvícení jednoduše vypnout jedním tlačítkem.

Cena a dostupnost:

Genesis Thor 200 je k dostání za cenu 948 Kč včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama