a-data-predstavuje-operacni-pamet-xpg-spectrix-d41-tuf-gaming-edition
Novinka A-DATA představuje operační paměť XPG SPECTRIX D41 TUF Gaming Edition

A-DATA představuje operační paměť XPG SPECTRIX D41 TUF Gaming Edition

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 8. 2018 15:00 2

Speciální edice paměťového modulu má certifikát TUF Gaming Alliance, což znamená, že prošla pečlivým testováním a splňuje nejpřísnější standardy herní aliance. Své majitele uchvátí stejně špičkovým výkonem a programovatelným RGB osvětlením jako originální model, navíc ale přináší bojovnější vzhled díky černému chladiči se žlutým zdobením.

Reklama

Podle výrobce se designéři při návrhu designu paměťového modulu SPECTRIX D41 TUF Gaming Edition inspirovali brněním. Na horní straně je proto odvážně vypadající chladič a RGB LED pásek není ničím krytý a září tak bez omezení do prostoru. 

Uživatelé mohou vybírat z různých světelných efektů, nastavovat vzory blikání, jeho rychlost, intenzitu a další parametry. Světelné efekty jsou programovatelné prostřednictvím programu Asus SYNC RGB a mohou být synchronizované se světelnými efekty základní desky, grafické karty a dalších komponent, takže celá herní sestava nabídne sladěný vizuální zážitek.

SPECTRIX D41 TUF Gaming Edition přináší špičkový výkon díky frekvencím až 3 200 MHz. Podporuje jak platformu Intel X299 2666 MHz, tak platformu AMD/ Ryzen, stejně jako Intel Extreme Memory Profile (XMP) 2.0 pro bezproblémové přetaktování přímo v operačním systému počítače. 

Stejně jako všechny ostatní paměťové moduly A-DATA a XPG se i SPECTRIX D41 XPG TUF Gaming Edition bude prodávat s doživotní zárukou. Doporučenou cenu špičkových pamětí ovšem zatím neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama