logitech-predstavuje-ergonomickou-mys-mx-vertical
Novinka Logitech představuje ergonomickou myš Mx Vertical

Logitech představuje ergonomickou myš Mx Vertical

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 8. 2018 21:30

Logitech ukázal ergonomickou myš Mx Vertical navrženou tak, aby při jejím používání byla ruka v přirozené poloze. Speciální sklon novinky je optimalizován s ohledem na polohu těla a měl by snižovat tak tlak na zápěstí i namáhání předloktí.

Reklama

Podle výrobce byla Mx Vertical zkonstruována tak, aby se dala přirozeně uchopit, asi jako kdybyste chtěli někomu podat ruku. „Její 57° svislý sklon umožňuje ve srovnání s používáním běžné myši snížit svalovou aktivitu až o 10 %, aniž by se jakkoliv narušila funkčnost, uvádí Logitech. Komfortní tvar myši by měl vyhovovat různým tvarům a velikostem ruky a texturovaný pryžový povrch a opěrka palce zase zajistit pevný a přirozený úchop.

Mx Vertical je vybavena snímačem s rozlišením 4 000 DPI, přičemž citlivost lze volit hned v několika krocích. Plně nabitá dobíjecí baterie, která je součástí balení, zajistí funkčnost až po dobu čtyř měsíců a rychlé jednominutové nabití má pro změnu vystačit až na tři hodiny práce. Díky funkcím Easy-Switch a Flow navíc můžete s myší snadno přepínat mezi dvěma počítači, a dokonce mezi nimi kopírovat a vkládat obsah, obrázky a dokumenty.

Nová ergonomická myš společnosti Logitech stojí 99,99 dolaru (2 500 Kč), přičemž předobjednávky jsou k dispozici na webu výrobce.

Logitech představuje ergonomickou myš Mx Vertical
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama