honor-10-je-podle-asociace-eisa-lifestylovy-smartphone-roku
Novinka Honor 10 je podle asociace EISA lifestylový smartphone roku

Honor 10 je podle asociace EISA lifestylový smartphone roku

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 8. 2018 14:00

Honor 10 si vysloužil ocenění od celosvětové asociace EISA (European Imaging and Sound Association) v kategorii lifestylový smartphone 2018–2019. Odbornou porotou byl označen jako telefon ideální pro nejnáročnější mladé uživatele.

Reklama

Značka Honor se v žebříčku EISA objevila už celkem třikrát. „Honor 10 je velmi populární a toto prestižní ocenění EISA jen potvrzuje jeho úspěšnost na trhu,“ řekl George Zhao, prezident společnosti Honor.

Asociace EISA u aktuální vlajkové lodi Honor 10 ocenila především pokročilý software s umělou inteligencí, který dokáže rozpoznat více než 500 scén a upravit pak podle nich nastavení fotoaparátu v reálném čase. Úspěch měl také originální design telefonu, především pak jeho skleněná záda.

Honor 10 nabízí protáhlý Full HD+ displej či výkonný osmijádrový procesor Kirin 970, kterému sekundují 4 GB operační paměti a ultrazvuková čtečka integrovaná pod krycím sklem. Samozřejmostí je přítomnost duálního fotoaparátu s umělou inteligencí, kompletní konektivita nebo 3,5mm jack konektor pro připojení sluchátek.

V ČR je Honor 10 k dostání v modré variantě s přechodem do jemně fialové nebo do zelené, stříbrné měnící se do světle modré a v elegantní černé barvě.

Honor 10 je podle asociace EISA lifestylový smartphone roku
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama