ke-stazeni-jsou-ovladace-radeon-pro-software-for-enterprise-18-q3
Novinka Ke stažení jsou ovladače Radeon Pro Software for Enterprise 18.Q3

Ke stažení jsou ovladače Radeon Pro Software for Enterprise 18.Q3

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 8. 2018 19:30

Výrobce AMD uvedl tradiční čtvrtletní softwarový update určený uživatelům profesionálních grafických karet Radeon Pro – driver AMD Radeon Pro Software for Enterprise 18.Q3. Ten umožňuje uživatelům pracovat doslova odkudkoliv díky novým funkcím vzdálené správy, přináší rovněž meziroční nárůst výkonu o více než 50 % ve vybraných aplikacích z oblastí médií, 3D grafiky a výroby.

Reklama

Nejstabilnější sada ovladačů dle nedávno odhalené nezávislé studie společnosti QA Consultants, AMD Radeon Pro Software for Enterprise 18.Q3, dostává nové funkce a zvýšený výkon a umožní uživatelům pracovat efektivněji a bezpečněji než dříve:

  • Pracovní stanice dostupná odkudkoliv: Jednoduchý vzdálený přístup k plně graficky akcelerované pracovní stanici s kartou AMD Radeon Pro WX 7100 nebo WX 9100 pomocí AMD Radeon Pro Software a Citrix XenDesktop 7.15.
  • Ruční nastavení větráků: Manuální nastavení rychlosti větráků karet Radeon Pro WX v AMD Radeon Pro umožňuje optimalizovat tok vzduchu a až 2x zvýšit výkon oproti standardnímu nastavení při náročných úlohách bez vlivu na záruku.
  • Významné meziroční navýšení výkonu v používaných aplikacích z mnoha oborů – o více než 53 % rychlejší v Autodesk 3ds Max, o 51 % v Autodesk Maya a o 33 % vyšší výkon v Siemens NX.
  • Renderování v cloudu: Za pomocí technologií AMD MxGPU a AMD Radeon Pro Software mohou profesionálové renderovat v cloudu s předními aplikacemi pro vytváření obsahu a výrobu, jako jsou třeba Maxon Cinema 4D anebo SOLIDWORKS.

Více informací o ovladači Radeon Pro Software for Enterprise 18.Q3 najdete v tomto článku. Samotné ovladače pak stahujte odsud.

Ke stažení jsou ovladače Radeon Pro Software for Enterprise 18.Q3
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama