ceska-hra-vigor-vstupuje-do-rezimu-xbox-game-preview
Novinka Česká hra Vigor vstupuje do režimu Xbox Game Preview

Česká hra Vigor vstupuje do režimu Xbox Game Preview

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 8. 2018 10:30

Novinka Vigor z dílny Bohemia Interactive vstupuje do Xbox Game Preview. Hráči si po dobu trvání tohoto režimu mohou za 19, 99 eur (zhruba 512 Kč) zakoupit balíček Vigor Founder’s Pack zaručující neomezenou dobu hraní a přinášející unikátní předměty i bonus v herní měně.

Reklama

Free-to-play novinka Vigor vyvíjená českým studiem Bohemia Interactive exkluzivně pro konzoli Xbox vstupuje do režimu Game Preview. Titul byl poprvé představen na letošním veletrhu E3 a jedná se shoot ‘n‘ loot střílečku z pohledu třetí osoby odehrávající se v alternativní historii, konkrétně ve válkou zdevastovaném Norsku roku 1991. Hráči budou muset čelit smrtelně nebezpečným střetům s ostatními a zároveň sbírat materiál pro vybudování vlastního úkrytu.

Do prostředí Skandinávie po zničujícím fiktivním konfliktu zavítalo během programu Closed Preview, jež proběhl mezi 12. a 25. červencem tohoto roku, 75 000 hráčů. Od 30. července je Vigor přístupný již všem majitelům konzole Xbox One v rámci režimu předběžného přístupu Game Preview. Díky tomu si kdokoliv může hru vyzkoušet po dobu dvou hodin, což je dvojnásobek oproti času obvykle nabízenému ostatními tituly v tomto režimu.

Pokud budou hráči chtít ve hře pokračovat i po uplynutí limitu, mohou si zakoupit Vigor Founder’s Pack za 19, 99 eur. Ten bude exkluzivně přístupný pouze během trvání režimu Xbox Game Preview a kromě již zmíněné neomezené doby hraní svým majitelům bude postupně zpřístupňovat sadu unikátních předmětů, jimiž lze vylepšit vzhled postavy a jež po oficiálním vydání hry v únoru 2019 již nebude možné získat.

Balíček také obsahuje bonus v prémiové herní měně, konkrétně půjde o 1400 korun (Crowns). Po plánovaném spuštění nákupů přímo ve hře si za ně bude možné nakoupit další předměty kosmetického rázu. Výhodnost balíčku navíc potvrzuje fakt, že po opuštění předběžného postupu bude v něm obsažená herní měna stát více než dvojnásobek ceny Vigor Founder’s Pack.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama