world-of-warcraft-prichazi-s-novym-platebnim-modelem-vsechen-obsah-zpristupni-mesicni-predplatne
Novinka World of Warcraft přichází s novým platebním modelem, všechen obsah zpřístupní měsíční předplatné

World of Warcraft přichází s novým platebním modelem, všechen obsah zpřístupní měsíční předplatné

Martina Lipertová

Martina Lipertová

19. 7. 2018 08:00 3

Pokud si chcete zahrát World of Warcraft, už kvůli tomu nemusíte kupovat celou hru. Veškerý obsah, tedy včetně všech DLC (kromě plánovaného Battle for Azeroth), se vám zpřístupní po zaplacení měsíčního předplatného.

Reklama

Dříve byli zájemci o MMORPG World of Warcraft nejprve požádáni o nákup tzv. Battle Chest, což byl jakýsi plošný poplatek za spuštění hry (případně jste si koupili krabicovou verzi hry a k tomu dokupovali rozšíření). A k tomu ještě průběžně platili měsíční předplatné.

World of Warcraft přichází s novým platebním modelem, všechen obsah zpřístupní měsíční předplatné
i Zdroj: PCTuning.cz

V současné chvíli však Battle Chest zmizely z nabídky na Battle.net. Místo toho tam najdete údaje o měsíčním předplatné společně s novinkou, která upozorňuje na to, že v rámci předplatného máte k dispozici celou hru včetně všech DLC, tedy kromě Battle for Azeroth (vychází 14. srpna), které bude, alespoň zpočátku, placené.

Měsíční předplatné činí 14,99 dolarů (tj. asi 330 korun). Při platbě 3 měsíců se cena sníží na 13,99 dolarů/měsíc (tj. asi 310 korun), při platbě 6 měsíců se sníží ještě o dolar, na 12,99 dolarů/měsíc (tj. 290 korun).

Při vydání nového rozšíření v minulosti Blizzard vždycky dával předchozí DLC k dispozici zdarma, takže na dlouhodobé hráče tato novinka nebude mít takový vliv. Ale pokud jste toto MMORPG ještě nevyzkoušeli, nyní máte skvělou příležitost. Levněji asi už nepořídíte.

Zdroj: 1, 2, 3

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama