skype-dostane-funkci-nahravani-hovoru
Novinka Skype dostane funkci nahrávání hovorů

Skype dostane funkci nahrávání hovorů

Martina Lipertová

Martina Lipertová

17. 7. 2018 11:00 1

  Společnost Microsoft oznámila, že do svého chatovacího programu Skype brzy přidá možnost nahrávání hovorů. Stane se tak po téměř 15 letech od jeho spuštění.  

Reklama

Funkci záznamu hovorů do chatovací služby Skype přinese aktualizace ještě tento měsíc. Nová funkce bude založená na technologii cloud, která umožní přístup k hovorům napříč různými platformami včetně Windows, Mac, iOS, Android a Linux.

Skype dostane funkci nahrávání hovorů
i Zdroj: PCTuning.cz

„Nahrávání hovorů je založeno na kompletně cloudovém systému. Jakmile spustíte nahrávání, všichni účastníci chatu budou informováni o tom, že je hovor nahráván. Nahrávání hovoru kombinuje videa i screenshoty všech účastníků chatu“ vysvětlil tým okolo Skypu.

Možnost nahrávání hovorů ve Skypu citelně chyběla. Uživatelé k tomu používali spoustu aplikací třetích stran, například Avaer.

Kromě možnosti nahrávání hovorů se Microsoft pustil také do změny vzhledu svého desktopového klienta, který teď bude vypadat jako aplikace na mobilu.

Funkce nahrávání hovorů se ve Skype začne objevovat nejpozději na konci července. Časem bude k dispozici pro všechny novější verze Skypu.

Zdroj: 1, 2, 3

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama