prihlaste-se-do-fotosouteze-huawei-next-image-a-vyhrajte-10-tisic-eur
Novinka Přihlaste se do fotosoutěže Huawei Next Image a vyhrajte 10 tisíc eur

Přihlaste se do fotosoutěže Huawei Next Image a vyhrajte 10 tisíc eur

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 7. 2018 18:00

Je možné získat za fotky z chytrého telefonu 10 000 eur, účast na fotografické expedici a prostor v jednom z předních světových magazínů? Ano – a navíc překvapivě snadno! Stačí se přihlásit do fotosoutěže Huawei Next Image a pochlubit se nejlepšími záběry z telefonu Huawei.

Reklama

„Fotografování mobilem se stalo novým svébytným žánrem fotografie. Je nenápadné, takže se vás lidé, které fotíte, nebojí a chovají se ve svém prostředí přirozeně. Mobil máte také vždy u sebe a nikdo vás nevnímá jako profesionála,” popisuje renomovaný fotograf Jan Šibík, který je českým ambasadorem soutěže.

Jedním z dlouhodobých cílů společnosti Huawei je nastavovat nové standardy na poli focení mobilem. Důkazem budiž model P20 Pro. Ten je prvním smartphonem, který disponuje trojitým fotoaparátem, který vznikl ve spolupráci se společností Leica. Telefon navíc při focení využívá pokročilou umělou inteligencí. Kombinací dat ze všech tří senzorů zachycuje Huawei P20 Pro výborné snímky, a to i za zhoršených světelných podmínek a bez použití stativu.

Zabodovat lze v šesti kategoriích

Úkolem soutěže Huawei Next Image je jednak upozornit na stále rostoucí oblibu mobilních fotek, ale také vypátrat talentované mobilní fotografy. Soutěž je rozčleněna do šesti kategorií zaměřených na posouvání hranic vizuálních sdělení:

- Faces

Experimenty s identitou a síla portrétu

- Good Night

Zhoršené světelné podmínky nesmějí pokazit radost z focení

- Hello, life!

Sdílení emocí skrze každodenní zážitky

- Check-In

Nová místa a nepoznané zážitky

- Nature

Fauna i flóra nabízí spoustu inspirace.

- Storyboard

Příběh, který se vejde do devíti rámečků

„Mobilní fotoaparáty jakožto dominantní rys našich telefonů byly pro Huawei vždy prioritou, a proto nás těší, že díky nejnovějším technologiím mohou lidé pořizovat čím dál tím kvalitnější snímky. Doufáme, že soutěž Next Image udá mobilní fotce další směr,” přeje si Rex Liu, ředitel spotřebitelské divize společnosti Huawei pro Česko a Slovensko.

Fotografie z chytrých telefonů Huawei lze do každé z kategorií nahrávat od 9. července do 20. srpna, jména vítězů pak budou oznámena 10. září. Pro fotografie nahrané do online galerie na http://campaign.consumer.huawei.com/cz/ bude možné hlasovat až do 24. srpna. Následující víkend vyberou porotci celkové vítěze z 50 fotografií s nejvíce hlasy v každé kategorii.

Přihlaste se do fotosoutěže Huawei Next Image a vyhrajte 10 tisíc eur
i Zdroj: PCTuning.cz

50 nejlepších fotografií ze střední a východní Evropy a severských zemí poté poputuje do globální soutěže Huawei Next Image. A na co se může těšit vítěz? Fotografové, kteří ovládnou jednotlivé kategorie, se mohou těšit na Matebook X, možnost otištění fotek v magazínu National Geographic a finanční bonus ve výši 2 000 eur. Vítěz 2. místa se může těšit na Huawei P20 Pro a fotografovi na 3. pozici bude náležet Huawei P20.

Celkový vítěz získá notebook Huawei Matebook X, možnost otištění fotografií v National Geographic, finanční odměnu 10 000 eur a možnost zúčastnit se zářijové fotoexpedice s National Geographic v Itálii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama