s-alzou-muzete-soutezit-o-banan-nokia-8810-s-lte
Novinka S Alzou můžete soutěžit o „banán“ Nokia 8810 s LTE

S Alzou můžete soutěžit o „banán“ Nokia 8810 s LTE

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 7. 2018 10:30

Alza zahájila prodej legendární Nokie 8110 se 4G a připravila letní soutěž o 10 kusů tohoto retro unikátu. Žlutou verzi má exkluzivně jako jediná v ČR. V prodeji telefonů se firmě velmi daří, za první půl rok jich prodala přes čtvrt milionu, čísla však rostou zejména v hlavní sezóně (na Vánoce).

Reklama

U Alzy se za prvních šest měsíců prodalo přes čtvrt milionu mobilních telefonů, což činí nárůst zhruba o 25 % v porovnání s loňským rokem. Z celkového počtu tvoří v tomto období 27 000 kusů jen tlačítkové telefony, z nichž téměř 50 % patří legendární značce Nokia.

Novinku v podobě Nokie 8110 se 4G lze ale získat i jinou cestou, než nákupem - firma v rámci zahájení prodeje připravila ve spolupráci se společností TCCM letní soutěž o 10 kusů tohoto modelu.

Soutěž o černé provedení verze dualSIM právě odstartovala na Facebooku prodejce v ČR i SR, potrvá 5 dní (do neděle 15. července) a má velice jednoduchá pravidla: stačí uhodnout soutěžní otázku a připravit fotografii dle pokynů.

Alza také jako jediná na open marketu prodává úspěšnou Nokii 3310 ve 3G. Mezi stálicemi v prodeji chytrých telefonů se drží populární značky iPhone, Samsung, Huawei, Honor, skokanem roku se stala značka Xiaomi. Prodej poslední jmenované značky se v počtu kusů za prvních 6 měsíců roku zvedl téměř o neuvěřitelných 600 %.

S Alzou můžete soutěžit o „banán“ Nokia 8810 s LTE
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama