blokarta-ochrani-vsechny-vase-platebni-karty
Novinka Blokarta ochrání všechny vaše platební karty

Blokarta ochrání všechny vaše platební karty

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 7. 2018 14:00 7

Věděli jste, že pomocí čtecího zařízení lze z vaší platební karty bezkontaktně přečíst údaje o realizovaných transakcích, o vás samotných a další citlivé informace? Blokarta ochrání vaše platební i kreditní karty proti této formě zneužití a také se vám už nikdy nestane, že byste zaplatili omylem jinou kartou, než chcete.

Reklama

Společnost Satomar představuje na našem trhu Blokartu, která představuje ochranu proti neoprávněnému přečtení údajů z vaší platební či kreditní karty.

Svým designem připomíná Blokarta tradiční kartu, její funkce je však jediná, a sice zabránit krádeži identity, přečtení informací a nechtěné platbě. Účinná je při použití všech RFID a bezdrátových skenerů.

Blokarta ochrání všechny vaše platební karty
i Zdroj: PCTuning.cz

„Kyberzločinci používají stále nové metody, jak získat informace o potencionální oběti. Jednou z nejjednodušších možností je bezkontaktní přečtení informací o transakcích realizovaných vaší platební či kreditní kartou. Stačí přiložit čtecí zařízení k peněžence vytipované osoby. Další možnost jim poskytuje takto realizovaná bezkontaktní platba do 500 Kč, ke které není třeba zpravidla zadávat PIN. Všem těmto nebezpečím lze spolehlivě předcházet založením Blokarty mezi platební karty,“ uvádí prodejce.

Blokarta je je na našem trhu dostupná za 349 Kč.

Blokarta ochrání všechny vaše platební karty
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama