mys-natec-jaguar-obstoji-na-kazdem-povrchu
Novinka Myš Natec Jaguar obstojí na každém povrchu

Myš Natec Jaguar obstojí na každém povrchu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 6. 2018 19:00

Nová bezdrátová myš Natec Jaguar přináší optický snímač Blue Sense pro jakýkoli povrch a automatické přizpůsobení rozlišení podle rychlosti pohybu myši, ale také přepínání rychlosti rolovacího kolečka a další funkce.

Reklama

Srdcem myši je optický snímač s automatickým přizpůsobením rozlišení od 800 do 2 400 DPI, které se nastavuje automaticky v závislosti na rychlosti pohybu zařízení. Snímač podporuje technologii Blue Track, která umožnuje provoz prakticky na každém povrchu, včetně skla, což se v prostředí mnoha konferenčních sálů nebo kanceláří může stát potřebnou vlastností.

Další výhodou, kterou uživatelé ocení, je scrollovací kolečko, které umožnuje rychlé přesouvání dokumentů. Díky speciálnímu tlačítku v horní části myši pak lze režim rolovacího kolečka jednoduše změnit z rychlého na standardní.

Myš Natec Jaguar je vybavena nano-přijímačem USB 2.0 s 2,4GHz RF technologií, což zaručuje dosah až 10 metrů. Nechybí ani systém úspory energie, který v případě delší nečinnosti přepne myš do režimu hibernace. Obnovení provozu lze provést stisknutím libovolného tlačítka.

Dostupnost a cena

Bezdrátová myš Natec Jaguar je dostupná za doporučenou cenu 652 Kč včetně DPH.

Myš Natec Jaguar obstojí na každém povrchu
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama