samsung-galaxy-note-9-o-sobe-dava-znovu-vedet
Novinka Samsung Galaxy Note 9 o sobě dává znovu vědět

Samsung Galaxy Note 9 o sobě dává znovu vědět

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 6. 2018 16:30

Již začátkem srpna by se měla představit nová generace phabletu Galaxy Note od společnosti Samsung. Devítka se od loňského modelu Note 8 po stránce designu příliš lišit nebude. K jedné výrazné změně však přeci jenom dojde. Čtečka otisků prstů se přemístí pod čočky fotoaparátů. Jinak po vzhledové stránce zůstane vše při starém.

Reklama

Samsung Galaxy Note 9 bude dostupný v několika barevných variantách. Render, který publikoval server All About Samsung, prozrazuje černé, hnědé, šedé, fialové a modré provedení. Je však otázkou, zda všechny zmíněné verze budou zpočátku dostupné na všech trzích.

Uvnitř smartphonu bude tikat nový čipset Exynos 9810, pro některé trhy pak bude určen Snapdragon 845. Vylepšeno má být rozpoznávání pomocí obličeje a nové funkce dostane i dotykové pero S Pen. Displej Galaxy Note 9 by měl mít opět úhlopříčku 6,3 palce a vysoké rozlišení 2 220 × 1080 px.

Samsung Galaxy Note 9 o sobě dává znovu vědět
i Zdroj: PCTuning.cz

Zásadním vylepšením projde akumulátor, který nabídne velmi slušnou kapacitu 4 000 mAh, zatímco v případě aktuálního Note 8 se uživatelé museli spokojit s průměrnou hodnotou 3 300 mAh. Fotoaparáty mají být stejné jako u modelu Galaxy S9+. To samé má platit i v případě selfie kamerky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama