v-prodeji-je-pocitacova-skrin-genesis-titan-800
Novinka V prodeji je počítačová skříň Genesis Titan 800

V prodeji je počítačová skříň Genesis Titan 800

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 5. 2018 12:00

Novinkou v produktové řadě PC skříní Genesis je Titan 800, ve které můžete uvěznit své hardwarové monstrum a probudit jej stiskem jediného tlačítka. Nový model je vybaven bočnicí s průhledným oknem a čtyřmi 120mm ventilátory s barevným podsvícením.

Reklama

Již v základní výbavě uživatel dostává skříň se čtyřmi větráčky: dva jsou nainstalovány vpředu na průhledném akrylovém panelu, jeden vzadu a jeden ve vrchní části skříně. Každý z ventilátorů je vybaven 33 LED. Uživatelé, kteří rádi své vybavení kontrolují, ale i ti, kteří se s ním rádi chlubí, docení průhledné okno umístěné v levé bočnici.

Aby pod kapotou panoval pořádek, který má vliv na správné proudění vzduchu, vnitřní konstrukce skříně obsahuje speciální kanály za základní deskou a montážní otvory, což usnadňuje vedení kabeláže. Skříň je dodatečně vybavena spodním tunelem, který odděluje zdroj od hlavní komory, což rovněž zefektivňuje proudění vzduchu.

Rozměry skříně Titan 800 umožňují montáž základní desky ATX, microATX a miniATX a její vnitřní prostor poskytuje uživateli možnost téměř libovolné konfigurace komponentů, včetně grafické karty s délkou až 380 mm a chladiče s výškou do 161 mm. V interiéru skříně se počítá i s jednou pozicí formátu 5,25" pro optickou mechaniku a se dvěma pozicemi pro. Dvě pozice formátu 3,5" se nacházejí ve spodním tunelu.

Ve skříni najdete také dva odnímatelné prachové filtry, které jsou umístěné v horní a dolní části. Filtry jsou připevněny magnetickými pásky, takže se dají jednoduše odstranit. M

Model Titan 800 je dostupný ve třech barevných variantách podsvícení: červené, modré a zelené za doporučenou koncovou cenu 989 Kč včetně DPH.

 V prodeji je počítačová skříň Genesis Titan 800
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama