logitech-vydal-update-pro-spotlight-a-predstavil-novy-prezenter-r500-laser-remote
Novinka Logitech vydal update pro Spotlight a představil nový prezentér R500 Laser Remote

Logitech vydal update pro Spotlight a představil nový prezentér R500 Laser Remote

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 5. 2018 16:30

Společnost Logitech představila novinky ve svém portfoliu prezentačních zařízení. Jde o aktualizaci softwaru pro prezentační ovladač Spotlight a nový prezentační ovladač s laserovým ukazovátkem R500.

Reklama

„Náš prezentér Spotlight je výkonným nástrojem podporujícím sebevědomé a bezstarostné prezentování, a nejnovější aktualizace softwaru mu přidává důležité personalizační funkce, které si vyžádala naše komunita,“ uvedl Anatoliy Polyanker, globální ředitel pro portfolio a značku Logitech.

Prezentační dálkový ovladač Spotlight je jedinečný v tom, že se dá použít jako univerzální digitální ukazovátko na TV/LED obrazovkách, při on-line webových konferencích, v systémech s několika obrazovkami, a také na klasických promítacích plátnech. Spolupracuje s aplikací Logitech Presentation, jejíž nejnovější verze obohacuje prezentační funkce o tyto možnosti. - Zmrazení zvýrazněné části: Zatímco přednášíte, přesuňte zvýrazněnou část na obrazovce jednoduše na požadované místo a nechejte ji tam. -Flexibilnější nastavení časovače: Nastavte časovač podle potřeb prezentace. Nechejte si posílat vibrační upozornění v krátkých časových intervalech nebo, například pokud máte přednášku, můžete nastavit vibrační upozornění na určitý čas.

Nový prezentér s laserovým ukazovátkem Logitech R500 je podle výrobce ideální pro prezentace fyzického typu s promítacím plátnem, flipcharty nebo 3D modely. Umožňuje ovládání prezentací na vzdálenost až 20 metrů, je vhodný pro malé i velké konferenční místnosti a obsahuje červené laserové ukazovátko. R500 se připojuje k počítači pomocí USB přijímače nebo technologie Bluetooth Low Energy (BLE) a je kompatibilní se systémy Windows, Mac OS, iOS a Android.

 Logitech vydal update pro Spotlight a představil nový prezentér R500 Laser Remote
i Zdroj: PCTuning.cz

Cena a dostupnost

Update aplikace Logitech Presentation pro Spotlight je ode dneška bezplatně ke stažení na tomto odkazu. Prezentér R500 by měl být dostupný v červnu za doporučenou cenu 1 190 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama