jiz-zitra-vychazi-na-pc-a-xbox-one-state-of-decay-2
Novinka Již zítra vychází na PC a Xbox One State of Decay 2

Již zítra vychází na PC a Xbox One State of Decay 2

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 5. 2018 15:00

Ti, kteří si koupili State of Decay 2: Ultimate Edition, získali čtyřdenní náskok díky předčasnému přístupu ke hře, a navíc dostali i dva balíčky s doplňkovým obsahem: Independence Pack a Daybreak Pack (dostupné později) pro obě platformy Xbox One a Windows 10. Edice Ultimate navíc obsahuje dárkový kód na stažení konzolové verze hry State of Decay: Year-One Survival Edition.

Reklama

State of Decay 2 je zombie hra o přežití, kde záleží skutečně jenom na vás, jak přežijete v otevřeném postapokalyptickém světě. Dvojka je pokračováním úspěšného předchůdce. Všechno, co jste si na původní hře oblíbili, novinka vylepšuje včetně rozšířených možností správy komunity a rozšiřování vaší základny a unikátních postav přeživších, přičemž každá z nich má vlastní příběh a motivace.

Hra je navíc vybavena žádanou kooperací napříč platformami, díky čemuž můžete až s dalšími třemi přáteli bojovat společně o holý život na Xbox One nebo počítačích s Windows 10. V rámci programu Xbox Play Anywhere získáte koupí jedné digitální kopie verze pro všechny platformy, mezi kterými se můžete volně přepínat; uložené pozice, Gamerscore a Achievementy se synchronizují prostřednictvím Xbox Live.

State of Decay 2 je dostupná ve dvou edicích: Standard za odhadovanou cenu 749 Kč a Ultimate za cenu 1 299 Kč. Oficiálně hra vychází již zítra.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama