samsung-predstavuje-galaxy-s9-v-novych-barvach
Novinka Samsung představuje Galaxy S9(+) v nových barvách

Samsung představuje Galaxy S9(+) v nových barvách

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 5. 2018 11:00

Společnost Samsung představila nové barevné edice chytrých telefonů Galaxy S9 a S9+, které pojmenovala jako Sunrise Gold a Burgundy Red.  Již delší dobu jsou na tuzemském trhu dostupné varianty Midnight Black, Coral Blue a Lilac Purple.

Reklama

V České republice bude nová barva Sunrise Gold k dispozici pouze u modelu Galaxy S9+ v 256 GB verzi, a to od poloviny června za doporučenou maloobchodní cenu 26 999 Kč, varianta Burgundy Red na evropském trhu dostupná nebude.

Galaxy S9 a S9+ navazují na skvělé vychytávky předchozích modelů S8(+), jako je bezdrátové nabíjení, čtečka duhovky a rozpoznání obličeje nebo displej v kvalitě Full HD+, a přináší také řadu novinek. Tou nejpodstatnější je fotoaparát s unikátní technologií proměnné clony. Díky tomu fotí S9(+) skvělé snímky i za špatného světla.

Ze selfie z předního fotoaparátu je možné vytvořit vlastní emoji a animované avatary. Nové Samsungy také umí natáčet zpomalené video s velmi efektními záběry a mají stereofonní reproduktory s Dolby Atmos. Dostupné na českém trhu kdou ve dvou paměťových variantách – 64 GB a 256 GB.

Samsung představuje Galaxy S9(+) v nových barvách
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama