grafiky-asus-radeon-rx-ponesou-nove-oznaceni-arez
Novinka Grafiky Asus Radeon RX ponesou nově označení AREZ

Grafiky Asus Radeon RX ponesou nově označení AREZ

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 4. 2018 14:00 1

Asus představil novou značku AREZ, kterou bude firma nově označovat všechny grafické karty Radeon RX. Nový název je odvozen od jména řeckého boha války Área; označení Ares již v minulosti nesly i highendové modely grafických karet Radeon.

Reklama

Nová značka AREZ je výsledkem silného partnerství mezi společnostmi Asus a AMD, které trvá desítky let. Nové grafiky se vyrábějí technologií Auto-Extreme, což je stoprocentně automatizovaný výrobní proces, který využívá prvotřídní materiály, které zajistí vysokou kvalitu, výkon a trvanlivost. Samozřejmostí je použití kvalitních komponentů Super Alloy Power II nebo účinného chlazení MaxContact s patentovanými ventilátory s certifikací IP5X a lopatkami ve tvaru křídel.

Majitelé nových karet mohou také využívat softwarový ekosystém, který tvoří software GPU Tweak II a Radeon Software Adrenalin Edition. Mezi další funkce patří technologie Radeon Chill, která šetří energii. Radeon WattMan zase nabízí profily pro ovládání napětí, systémových frekvencí a rychlostí ventilátorů. S pomocí Radeon ReLive pak mohou hráči jednoduše nahrávat a sdílet své herní akce. V neposlední řadě nemůže chybět ani podpora Aura Sync RGB pro synchronizaci LED osvětlení.

Grafiky Asus Radeon RX ponesou nově označení AREZ
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama