sennheiser-gsp-500-sluchatka-pro-hrace
Novinka Sennheiser GSP 500: sluchátka pro hráče

Sennheiser GSP 500: sluchátka pro hráče

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 4. 2018 15:30 9

Sennheiser představil nový herní headset GSP 500. Ten potěší kvalitním zvukem, propracovanou ergonomií a promyšlenou konstrukcí. V České republice je dostupný za cenu 5 800 Kč na stránkách výrobce a u vybraných partnerů.

Reklama

Mikrofon s funkcí potlačení okolního hluku by měl zprostředkovat čistý přenos hlasu i v největším zápalu hry a ve chvíli, kdy není potřeba, jej hráč snadno deaktivuje pouhým vyklopením k hlavovému mostu. Snadnému použití napomáhá i ovladač hlasitosti umístěný přímo na mušli headsetu.

O pohodlí se pak stará promyšlená konstrukce s dvouosým kovovým kloubem a inovativním mechanismem pro nastavení přítlaku, takže by vás nemělo trápit nejisté usazení headsetu, nebo naopak přílišný tlak na spáncích. Pohodlí prohlubují i prodyšné ergonomické náušníky, potažené jemnou chladivou textilií. Dobré odvětrání podporuje i otevřená konstrukce mušlí.

Headset je vybaven standardním 3,5mm konektorem jack a tak nabízí bezproblémovou kompatibilitu s osobními počítači, herními konzolemi a díky snížené impedanci měničů funguje dobře i s mobilními telefony při hraní na cestách.

Sennheiser GSP 500: sluchátka pro hráče
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama