a-data-predstavuje-rychle-pameti-xpg-spectrix-d41
Novinka A-Data představuje rychlé paměti XPG SPECTRIX D41

A-Data představuje rychlé paměti XPG SPECTRIX D41

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 4. 2018 14:00

Nový paměťový modul přináší špičkové rychlosti a programovatelné RGB osvětlení, takže se ideálně hodí do nadupaných herních sestav. XPG Spectrix D41 podporuje platformy Intel X299 a AMD AM4/Ryzen a na trh přijde ve dvou barevných provedeních – Crimson Red a Titanium Gray.

Reklama

Horní stranu chladiče SPECTRIX D41 zdobí pruh RGB diod, který vyzařuje barevné světlo v různých efektech. Uživatelé si navíc můžou okořenit herní zážitek programovatelnými světelnými efekty, nastavit vzorec blikání, rychlost, intenzitu a další parametry. K ovládání slouží aplikace A-Data RGB Sync, nebo její obdoby od všech významných výrobců základních desek.

SPECTRIX D41 přináší frekvenci od 2 660 MHz do více než 4 600 MHz. Podporuje také Extreme Memory Profile (XMP) 2.0 pro přetaktování bez potíží prostřednictvím operačního systému.

Paměťový modul je vyroben z kvalitních čipů, které procházejí přísným testováním a výběrem, čímž by měla být zajištěna jeho maximální spolehlivost a odolnost. Obsahuje také desetivrstvou desku plošných spojů, která dokáže signál přenášet kvalitněji a s větší stabilitou. Stejně jako všechny ostatní paměťové moduly XPG se bude SPECTRIX D41 XPG prodávat s doživotní zárukou.

Ve třetím čtvrtletí roku nabídne A-Data novou verzi paměťového modulu SPECTRIX D41, která zvládne rychlosti až 5 000 MHz.

A-Data představuje rychlé paměti XPG SPECTRIX D41
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama