huawei-nabidne-k-p20-pro-premiovy-servis-zdarma
Novinka Huawei nabídne k P20 (Pro) prémiový servis zdarma

Huawei nabídne k P20 (Pro) prémiový servis zdarma

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 4. 2018 18:30 2

Huawei na konci března v Paříži představila dvojici prémiových modelů P20 a P20 Pro, které zaujaly pozici vlajkových lodí značky. Díky pokročilým fotoaparátům, umělé inteligenci a propracovanému designu osloví i ty nejnáročnější uživatele. Výrobce nyní ke špičkovým telefonům nabídne také nadstandardní servis.

Reklama

Nadstandardní servisní péče Premium Servis v sobě spojuje dvě služby: jde o tříměsíční záruku na výměnu displeje a kurýrní službu Vyzvedneme & opravíme & vrátíme až k vám domů, kterou lze využít po celé trvání dvouleté záruční doby.

S prémiovým servisem se nemusíte bát poškození telefonu. S touto službou totiž automaticky získáváte nárok na jednu bezplatnou výměnu displeje nebo zadního krytu smartphonu v případě náhodného poškození v období tří měsíců od data jeho pořízení. Po splnění podmínek registrace a aktivaci služby si do reklamačního protokolu nechte uvést, že na svůj smartphone uplatňujete Premium Servis.

Pokud váš smartphone vyžaduje zásah servisního technika, můžete z pohodlí domova na základě telefonické objednávky využít službu kurýra. Ten u vás doma zařízení vyzvedne a po opravě vám ho doveze nazpět. Premium Servisu stačí kontaktovat infolinku Huawei na telefonním čísle (+420) 239 018 465.

Huawei nabídne k P20 (Pro) prémiový servis zdarma
i Zdroj: PCTuning.cz

Kdo má na nadstandardní servis nárok?

Služba Premium Servis je určena majitelům modelů Huawei P20 a P20 Pro a je třeba se do ní zaregistrovat do jednoho měsíce od zakoupení smartphonu. Registraci lze provést dvěma způsoby – prostřednictvím aplikace HiCare, která je nainstalovaná ve vašem telefonu, nebo na oficiálních webových stránkách Huawei. Pro případné uplatnění Premium Servisu budete potřebovat platný doklad o zakoupení zařízení, který umožní ověřit datum nákupu, proto si ho nezapomeňte uschovat.

Aktivace služby zabere jen pár minut. Jak na ni?

- Otevřete si aplikaci HiCare ve vašem smartphonu, nebo využijte registrační formulář pro službu Premium Servis na oficiálních webových stránkách společnosti Huawei.

- Do formuláře zadejte IMEI kód telefonu a vyplňte také datum jeho zakoupení.

- Po úspěšné registraci se na displeji objeví zpráva, že služba je aktivní.

- Teď už si jen užívejte svůj nový Huawei P20 nebo P20 Pro s nadstandardní péčí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama