htc-odhalilo-cenu-headsetu-vive-pro-a-snizuje-cenu-puvodniho-vive
Novinka HTC odhalilo cenu headsetu Vive Pro a snižuje cenu původního Vive

HTC odhalilo cenu headsetu Vive Pro a snižuje cenu původního Vive

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 3. 2018 15:00 2

HTC oznámilo cenu nového headsetu Vive Pro, jehož prodej započne na Vive Day 5. dubna za 22 299 Kč. Zároveň firma oznámila snížení ceny stávající sady původního systému Vive. Ten je od nynějška dostupný za 15 199 Kč.

Reklama

Tchajwanské HTC novou helmu Vive Pro představilo na lednovém veletrhu CES. Headset je přímým nástupcem modelu Vive. Proti němu však nabízí především vyšší rozlišení, je vybaven OLED displeji s celkovým rozlišením 2 880 × 1 600 pixelů.

Úpravy se dále dočkala i celková ergonomie přilby, která by měla být o dost pohodlnější a má integrovaná sluchátka se zesilovačem. Mezi další vylepšení patří také dva mikrofony s aktivním potlačením okolního hluku a duální kamera umožňující pohled do reálného světa.

HTC odhalilo cenu headsetu Vive Pro a snižuje cenu původního Vive
i Zdroj: PCTuning.cz

Zásadní novinkou je dále to, že headset je kompatibilní s novým bezdrátovým adaptérem Vive Wireless Adaptor. Na něm spolupracovala společnost HTC s čipovým gigantem Intelem. Bez kabelů bude pohyb ve virtuální realitě jistě pohodlnější.

Závěrem dodejme, že ti, kdo si koupí HTC Vive Pro do 3. června, získají také půl roku předplatného zdarma. Po tomto datu již zákazníci získají pouze dva měsíce předplatného, stejně jako je tomu u setu HTC Vive. Cena předplatného se od 22. března zvyšuje na 259 Kč. Stávající cena 209 Kč měsíčně se až do konce roku nezmění pro stávající uživatele ani pro ty, kteří vstoupí do programu předplatného před čtvrtkem 22. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama