bose-vylepsil-quietcomfort-pro-stavajici-uzivatele-sluchatek
Novinka Bose vylepšil QuietComfort pro stávající uživatele sluchátek

Bose vylepšil QuietComfort pro stávající uživatele sluchátek

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 3. 2018 12:00

Byl uvolněn nový software pro sluchátka řad Bose QuietComfort. Aktualizace vylepšuje mimo jiné funkci, která tuto řadu sluchátek proslavila, potlačení ruchů z okolí a vytvoření ideálních poslechových podmínek.

Reklama

Podstata této funkce spočívá v tom, že do každého náušníku jsou vestavěny 2 mikrofony, vnější a vnitřní. Vnější snímá ruchy z okolí a vnitřní naopak zvuk pouštěný do sluchátek. Do uší posílají sluchátka následně signál, který řídí vnitřní elektronika. Mixuje hudbu a fázově obrácené vlny zvuku z okolí. A právě software, který zajišťuje její kompletní funkci, byl nyní přepracován. Výsledkem je znatelné zlepšení funkce QuietComfort neboli odrušení.

Nový firmware je volně k dispozici a je kompatibilní se sluchátky QuietComfort 35. Nainstalovat ho mohou uživatelé pomocí volně dostupné aplikace Bose Connect, která je také průběžně updatovaná o nové funkce rozšiřující možnosti sluchátek.

Aktualizace software probíhá s nainstalovanou aplikací zcela automaticky. Jakmile aplikace zjistí nový dostupný software, spustí přes Bluetooth aktualizaci. Tento proces trvá s využitím Bluetooth déle, než jsou uživatelé běžně zvyklí. Pokud chce uživatel zajistit rychlejší update, může jej provést i manuálně přes počítač pomocí kabelu.

Bose vylepšil QuietComfort pro stávající uživatele sluchátek
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama