panzerglass-rozsiruje-nabidku-krycich-skel
Novinka PanzerGlass rozšiřuje nabídku krycích skel

PanzerGlass rozšiřuje nabídku krycích skel

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 2. 2018 16:00

Dánská společnost PanzerGlass rozšířila nabídku svých skel a čeští zákazníci tak mají na výběr z pěti typových variant pro mobilní telefony čtrnácti výrobců. Všechny varianty nabízí tvrdost 9H a tedy vysokou ochranu obrazovek před poškrábáním. Sklíčka by se navíc měla snadno aplikovat a hlavně bez vzduchových bublin, na což firma garantuje záruku.

Reklama

PanzerGlass nabízí českým zákazníkům série ochranných skel, které se liší podle toho, o jaké zařízení se jedná a zda jej zákazník nosí v obalu, krytu či bez ochrany. V obchodech proto lze zakoupit sklíčka následujících typů:

PanzerGlass řady Standard – jedná se o tradiční a nejdostupnější sklo v nabídce. Tato skla nabízí krytí displeje až do prostoru, kde začíná zaoblení hran. Ochranné sklo řady Standard podle možností daného modelu telefonu typicky kryje co největší plochu jeho přední strany včetně senzorů i čočky fotoaparátu.

PanzerGlass řady Edge-to-Edge – jde o ochranné sklo, které ochrání celou přední stranu zařízení až do samotných krajů, včetně zahnutých částí displejů.

PanzerGlass řady Premium – ochranná skla řady Premium mají barvené okraje skla, a to v originální barvě výrobce. Tato skla jsou po aplikování téměř nerozpoznatelná, a přesto chrání zařízení. Primárně se jedná o skla určená pro telefony se zahnutými displeji.

PanzerGlass casefriendly – je označení modelů skel, která jsou ideální pro současné využití zadního ochranného krytu. Tato skla jsou navržena tak, aby nebránila uchycení zadního krytu a nedocházelo tak k poškození hran skla.

Absolutní novinkou v rodině PanzerGlass jsou skla BrandGlass. Ta umožňují personalizaci přenesením jakéhokoli nápisu nebo obrázku přímo do samotného skla. Tato vytvořená loga lze spatřit při vypnutém displeji. Jakmile se displej zařízení rozsvítí, logo na skle se stává neviditelným. Skla BrandGlass jsou určena především firemním zákazníkům.

PanzerGlass rozšiřuje nabídku krycích skel
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama