trust-zacina-prodavat-herni-headsety-creon
Novinka Trust začíná prodávat herní headsety Creon

Trust začíná prodávat herní headsety Creon

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 12. 2017 10:00

Společnost Trust, výrobce širokého spektra příslušenství, představuje headsety Creon. Jsou nabízeny ve tmavém či světlém designu a přinášejí analogový, resp. virtuální 7.1prostorový zvuk.

Reklama

Trust Creon je dostupný ve dvou verzích. Model GXT 344 je vyhotoven v tmavém, černo-červeném designu a GXT 354 ve světlém bílo-černém provedení. Hranatá linie náušníků s jemným koženkovým polstrováním má zaručit maximální pohodlí uší.

Pevnost a usazení na hlavě zajišťuje nastavitelný hlavový most s polstrováním. Obě mušle jsou otočitelné pro snadnější skladování a přepravu. Oba headsety jsou vybaveny také zatažitelným mikrofonem a integrovaným ovládáním na dvoumetrovém kabelu.

Trust začíná prodávat herní headsety Creon
i Zdroj: PCTuning.cz

Odlišností je zvukový přednes. Zatímco Trust GXT 344 Creon reprodukuje analogový zvuk přes 3,5mm jack konektor, Trust GXT 354 Creon se připojuje přes USB konektor s virtuálním 7.1 prostorovým výstupem.

Headset Trust GXT 344 Creon se prodává za doporučenou koncovou cenu 1399 Kč s DPH. Trust GXT 354 Creon 7.1 Bass Vibration se nabízí za 1 999 Kč s DPH.

Trust začíná prodávat herní headsety Creon
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama