total-war-arena-zacina-tyden-neomezeneho-hrani
Novinka Total War: ARENA – začíná týden neomezeného hraní

Total War: ARENA – začíná týden neomezeného hraní

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 11. 2017 14:00

Total War: ARENA nabízí od dnešního dne až do 4. prosince (do 10:00 hodin) plný přístup. Hráči si tak mohou vyzkoušet mulitplayer 10 vs. 10 bez omezení a poskytnout tak vývojářům tolik potřebný feedback k dokončení hry. Každý si může zvolit jednu ze tří stran – Římany, Barbary, či Řeky a vydat se do lítých starověkých bitev.

Reklama

Týdenní otevřený beta test navíc přichází s naprosto ojedinělou nabídkou. Ti, kteří se k beta testu připojí do 4. prosince, získají trvalý přístup k uzavřenému beta programu. Navíc dostanou také jako dárek tři speciální Premium jednotky – pomocnou kavalerii, římskou kavalerii Tier 4 Bloodsworm, barbarskou jednotku s meči a Tier 4 řecké bojovníky s kopími Telesillas Argives. V průběhu následujícího týdne pak bude hráčům nabídnuta navíc celá řada vylepšení a bonusů.

„Otevřená beta je perfektní příležitostí ke skutečnému otestování našich serverů na velkém množství hráčů,“ říká Sergej Laptenok, produktový ředitel Total War: ARENA u Wargaming Alliance a dodává: „Každý se nyní může připojit a vyzkoušet si masivní historické bitvy.“

V současném režimu otevřeného beta testu pokračuje v Total War: ARENA jemné ladění herních mechanik, stejně tak se zkouší nový obsah. Hráči tak mají možnost vyzkoušet si na devíti mapách celou „jedenáctku“ vojevůdců s unikátními vlastnostmi a podívat se na ikonické místa bitev.

Stahujte: Total War: Arena

Total War: ARENA – začíná týden neomezeného hraní
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama