tym-alza-extatus-vyhral-mcr-v-counterstrike-global-offensive
Novinka Tým Alza.eXtatus vyhrál MČR v CounterStrike Global Offensive

Tým Alza.eXtatus vyhrál MČR v CounterStrike Global Offensive

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 11. 2017 12:30

Tým Alza.eXtatus, skupina hráčů z České a Slovenské repuliky, uspěla v Mistrovství ČR v počítačových hrách, které se konalo minulý týden v Brně. Tým vyhrál ve hře CounterStrike Global Offensive, na kterou se specializují. Následně se zúčastní evropské ligy ESEA MDL Season 26 Global Challenge Europe.

Reklama

Česko-slovenský tým Alza.eXtatus má 5 členů: Patrik ‚DEV7L‘ Stuchlík, Staré Město z Uherského Hradiště a Jindřich ‚ZEDKO‘ Chyba z Chomutova z ČR, dále David ‚Frozen‘ Čerňanský z Liptovského Mikuláše, Martin ‚Montty‘ Melíšek z Nových Zámků a Richard ‚queztone‘ Strnátko z Bratislavy za Slovensko.

Mistrovství České republiky v počítačových hrách je největší domácí událostí profesionálního i poloprofesionálního hraní počítačových her. Atmosféra v Brně zhoustla před finálovým duelem v nejpopulárnějším FPS (first person shooter) titulu současné doby, Counter-Strike: Global Offensive. V klání mohli fanoušci vidět skutečnou elitu, nakonec se do finále probojovali dva žhaví dravci – Alza.eXtatus a eSuba, kde Alza.eXtatus obhájil titul.

Tým Alza.eXtatus vyhrál MČR v CounterStrike Global Offensive
i Zdroj: PCTuning.cz

Finální pořadí MČR v Counter-Strike: Global Offensive, kde si týmy rozdělily 105 000 Kč:

1) místo: Alza.eXtatus

2) místo: eSuba

3-4. místo: Dark Tigers

3-4. místo: Majestic Lions

Alza.eXtatus se dále v prosinci tohoto roku zúčastní ESEA MDL Season 26 Global Challenge Europe, což je největší úspěch v historii česko-slovenských hráčů CS:GO. Zde se potkají týmy ze Severní Ameriky a Austrálie proti Evropě, soutěžit se bude o 50 000 dolarů. Klání se koná od 15. do 17. prosince v Los Angeles.Tým se rovněž pokusí kvalifikovat do nejvyšší soutěže EPL Season 7 Europe, kde půjde o 125 000 dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama