t-mobile-spustil-v-cr-stahovani-videa-a-hudby-bez-limitu
Novinka T-Mobile spustil v ČR stahování videa a hudby bez limitů

T-Mobile spustil v ČR stahování videa a hudby bez limitů

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 11. 2017 17:00 6

Od dnešního dne mohou zákazníci T-Mobile sledovat hudbu a video neomezeně, bez započítávání do datového limitu, a to díky novému balíčku StreamOn. Operátor jej nabízí do 31. 1. 2018 za zaváděcí cenu 199 Kč měsíčně. Všichni zákazníci, kteří si službu aktivují do tohoto data, budou platit tuto cenu po celou dobu využívání balíčku. Od února příštího roku se cena zvýší na 249 Kč měsíčně.

Reklama

Balíček umožňuje streamování hudebního obsahu a videa prostřednictvím podporovaných aplikací a je navržen primárně pro využití v mobilních telefonech. Obsah poskytnutý prostřednictvím těchto aplikací se nezapočítává do základního datového limitu tarifu či, v případě předplacených karet, datového balíčku. Službu lze využívat za stejných podmínek nejen v ČR, ale i v zemích EU.

Zákazníci si mohou službu aktivovat v samoobsluze Můj T-Mobile, nebo zasláním kódu STREAMON A na číslo 4603. Po uplynutí zúčtovacího období, respektive 30 dnů u zákazníků s Twistem, se balíček automaticky obnoví. Pokud zákazník dosáhne datového limitu určeného pro svůj tarif a datové služby již nemůže využívat, nebo může tyto služby využívat pouze zpomalenou rychlostí, platí v důsledku pravidel síťové neutrality stejné omezení také pro službu StreamOn.

T-Mobile spustil v ČR stahování videa a hudby bez limitů
i Zdroj: PCTuning.cz

V současné době StreamOn podporuje tyto mobilní aplikace: HBO GO, YouTube, Apple Music, Deezer, Mobilní TV (T-Mobile), Stream.cz, Seznam Zprávy, Pohádky (Seznam.cz), Youradio, DVTV (provozuje Aktuálně.cz), Evropa 2, Frekvence 1, Tidal, Horizon Go, Digi2Go a dětské rádio Pigy. Nabídka není konečná, operátor bude seznam podporovaných aplikací dále rozšiřovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama