steelseries-uvadi-na-trh-klavesnici-apex-m750-tkl-bez-numerickeho-bloku
Novinka SteelSeries uvádí na trh klávesnici Apex M750 TKL bez numerického bloku

SteelSeries uvádí na trh klávesnici Apex M750 TKL bez numerického bloku

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 10. 2017 15:00

Výrobce herních periferií SteelSeries uvádí na trh Apex M750 TKL. Nedávno uvedený model (M750) mechanické klávesnice byl okleštěn o část s numerickým blokem pro dosažení kompaktního designu vhodnějšího k snadnější přepravě mezi eSportovými turnaji.

Reklama

Robustní design klávesnice M750 TKL reprezentuje pevné a odolné šasi s matnou černou povrchovou úpravou, do kterého jsou zasazeny vlastní spínače QX2 podsvícené jednotlivými diodami umožňujícími rozsvítit celou paletu RGB barev. Novinka nabízí díky absenci numerického bloku malý kompaktní design a zároveň více prostoru pro podložku a myš.

Její vzhled si pochvaluje i Sander „VoO“ Kaasjager, celoživotní uživatel SteelSeries periferií a nedávno oznámený ambasador SteelSeries: „Používám relativně nízkou senzitivitu myši, a proto potřebuji co nejvíce prostoru na desce stolu. Apex M750 TKL nemá numerický blok, ale pyšní se všemi skvělými vlastnostmi běžného modelu M750. Pro mě jasná volba, která zaručí, že nechtěně nezavadím o klávesnici.“

Nechybí tradiční kompatibilita se zdarma dodávaným softwarem SteelSeries Engine a s ním spjatými aplikacemi jako jsou PrismSync, GameSense, Audio Visualizer, ImageSync, Discord a další.

SteelSeries Apex M750 TKL je dostupná celosvětově prostřednictvím webu za doporučenou koncovou cenu 139,99 euro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama