world-of-warplanes-se-meni-ve-znatelne-lepsi-hru
Novinka World of Warplanes se mění ve znatelně lepší hru

World of Warplanes se mění ve znatelně lepší hru

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 10. 2017 19:00 3

World of Warplanes dostaly zbrusu nové rozšíření, které je od dob vydání hry v podstatě největším a přináší celou řadu zásadních novinek. Hráčům se do rukou dostává kompletně přepracovaná hra, která získává označení jako verze 2.0.

Reklama

Nový herní mód, kompletně přepracované typy letadel i s jejich parametry, dlouhodobě požadovaná třída bombardérů a mnohem vice se objevuje v updatu, který zásadně mění pojetí celé hry.

Novinkou, kterou stojí za to vyzkoušet, je zbrusu nový Conquest mód. Území, nad nímž se odehrávají líté bitvy, je rozděleno do několika sektorů. Získat však nad nimi kontrolu znamená I trochu té koordinace s ostatními hráči a týmu, v němž jsou chytře kombinovány různé třídy letadel.

Aby se mnohem více zdůraznily role jednotlivých tříd, byla každá z nich upravena a definována nově tak, aby na bojišti plnila specifické úkoly. Každé letadlo má tak zcela odlišné výhody a nevýhody. A konečně, do hry se dostávají bombardéry, které najdou svoje cíle ke zničení v každé bitvě.

Jedním z požadavků komunity hráčů, který vývojáři vyslechli a zapracovali do hry, bylo také vylepšení dynamiky. Současně s tím se do World of Warplanes dostává prvek znovuoživení (respawn). Hráč se tak vrací zpět do hry a znovu bojuje o vítězství svého týmu.

Přepracovaná grafika a zvuk už jen doplňují všechna zlepšení a umocňují celkový zážitek z hraní. Šanci World of Warplanes můžete dát kliknutím na tento odkaz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama