samsung-spousti-bonusovou-akci-na-qled-tv
Novinka Samsung spouští bonusovou akci na QLED TV

Samsung spouští bonusovou akci na QLED TV

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 10. 2017 11:30

Společnost Samsung vyhlásila cashback na QLED TV, v jejímž rámci mohou zákazníci získat zpět od 1 500 Kč do 20 800 Kč. Princip akce spočívá v tom, že čím větší televizor si zákazník zakoupí, tím větší odměnu dostane.

Reklama

Podmínkou uplatnění bonusu je registrace na stránce samsung-bonus.eu, kterou je možné provést do 14 dnů od nákupu, nejpozději však do 18. prosince. Platnou registrací se rozumí registrace zakoupeného produktu – tj. doručení nebo upload čitelné kopie pokladní stvrzenky o nákupu produktu spolu s fotografií štítku s čitelným výrobním číslem (S/N) a vyplnění všech potřebných údajů. Po splnění všech podmínek kampaně bude účastníku zaslán bonus v hodnotě od 1 500 Kč do 20 800 Kč podle parametrů zakoupeného produktu z níže uvedeného seznamu, a to na bankovní účet nebo poštovní peněžní poukázkou.

Samsung spouští bonusovou akci na QLED TV
i Zdroj: PCTuning.cz

Akce platí od 8. 10 do 18. 12. pro prvních 1500 registrovaných produktů Samsung pocházejících z oficiální distribuce. Podrobná pravidla cashbacku jsou dostupná na stránce www.samsung-bonus.eu, na infolince +420 702 193 570 nebo e-mailem na info@samsung-bonus.eu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama