sim-karta-zdarma-k-nakupu-produktu-evolveo
Novinka SIM karta zdarma k nákupu produktů EVOLVEO

SIM karta zdarma k nákupu produktů EVOLVEO

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 9. 2017 14:45

Aktuální nabídka mobilního telefonu  StrongPhone G4, fotopasti StrongVision S2 a bezdrátového alarmu Sonix, je doplněna bonusem v podobě předplacené SIM karty. V případě smartphonu je součástí dodávky SIM karta v hodnotě 300 Kč, v případě alarmu a fotopasti 30 Kč.

Reklama

StrongPhone G4 je mobil se pětipalcovým HD IPS displejem, který chrání sklíčko Gorilla Glass 3. Procesor je čtyřjádrový a od výrobce MediaTek, doplňují ho 3 GB RAM a 32 GB paměti pro data a systém Android 6.0 Marshmallow. Pochopitelně nechybí slot pro dvě microSD karty.

Dále je tento model vybaven osmimegapixelovým fotoaparátem, který umožňuje záznam videa v kvalitě 1080p (Full HD). Ve výbavě najdeme i podporu rychlého nabíjení baterie (3 000 mAh) ši konstrukci, která splňuje kritéria norem IP68 a MIL-STD-810G:2008. StrongPhone nabízí í obligátní bezdrátové technologie Bluetooth 4.0 (BLE/Smart), WiFi a standardy GPS/GLONASS. Na internet se lze samozřejmě připojit i přes LTE.

SIM karta zdarma k nákupu produktů EVOLVEO
i Zdroj: PCTuning.cz

StrongVision S2 je fotopast, která podporuje odesílání snímků na mobilní telefon nebo e-mail. Video lze zaznamenávat v kvalitě Full HD na paměťovou kartu, noční záznam nebo fotografování umožní 36 infračervených přisvětlovacích diod. Časosběrný režim se hodí například pro zaznamenání postupu na stavebním projektu. Stačí nastavit časový interval a kamera pořídí snímek každých 30, 60 nebo 240 minut a uloží jej na kartu. Prostředí kamery je intuitivní a snadno nastavitelné pomocí českého menu na displeji. Záznam na SD kartu se spouští při detekci pohybu před kamerou nebo nastavením snímání v časovém intervalu. Pro pohodlné ovládání je přiložen dálkový ovladač.

SIM karta zdarma k nákupu produktů EVOLVEO
i Zdroj: PCTuning.cz

Sonix je bezdrátový zabezpečovací GSM alarm, který lze využít pro zabezpečení bytu, kanceláře, garáže, dílny, domu, chaty nebo obchodu. Montáž zvládne každý, není nutné platit za instalaci specializované firmě. Bezdrátová technologie nevyžaduje žádné vrtání a tahání drátů, pouze umístěte bezdrátová čidla v objektu nebo mimo něj až do vzdálenosti 80 metrů. V případě narušení monitorovaného objektu bude tato událost signalizována SMS zprávou až na pět přednastavených čísel a také hlasovým voláním. Obsluha alarmu je snadná, stačí jej aktivovat/deaktivovat dálkovým ovladačem, klíčenkou, podobně jako u centrálního zamykání automobilu.

SIM karta zdarma k nákupu produktů EVOLVEO
i Zdroj: PCTuning.cz

Dostupnost a cena

Uvedené produkty s předplacenou SIM kartou jsou dostupné v síti vybraných prodejců a v internetových obchodech. Pro více informací navštivte web EVOLVEO.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama