v-cr-se-zacala-prodavat-kamera-do-auta-truecam-a5-pro-wifi
Novinka V ČR se začala prodávat kamera do auta Truecam A5 Pro WiFi

V ČR se začala prodávat kamera do auta Truecam A5 Pro WiFi

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 9. 2017 18:30 6

Novinku, kterou přináší kamera TrueCam A5 Pro WiFi oproti svým předchůdcům, je zabudovaná WiFi pro ještě snazší práci s natočenými záběry. Kameru již v případě potřeby využití nahraných videozáznamů není nutné připojovat k počítači ani vyndávat ze zařízení SD kartu. Stačí stáhnout aplikaci pro chytrý telefon a hned můžete s videem pracovat. Například ho poslat pojišťovně či si ho uložit do cloudových řešení.

Reklama

Kamera zároveň nabízí funkce jako parkovací mód nebo video timelapse, které již byly představeny u předchozího modelu TrueCam A6. Samozřejmostí je možnost nastavení základních funkcí autokamery nebo zobrazení živého náhledu videa.

Součástí základního balení je také GPS modul s detekcí rychlostních radarů celé Evropy, permanentní a přísavný držák, autonabíječka a nově také kartička pro rychlou instalaci kamery na čelním skle, a to dle zákonných předpisů. Uživatelé také ocení praktické mini držáčky na kabel autonabíječky nebo 3M nálepku na výměnu.

Standardem je v posledních letech funkce tachometr, která slouží jako spořič obrazovky zobrazující aktuální rychlost vozu a vzdálenost k nejbližšímu radaru s maximální povolenou rychlostí. To vše v decentních barvách na černém pozadí.

TrueCam A5 Pro WiFi se v ČR prodává za doporučenou koncovou cenu 4 490 Kč s DPH.

V ČR se začala prodávat kamera do auta Truecam A5 Pro WiFi
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama