kingston-prodal-6-milionu-ssd-s-radici-marvell
Novinka Kingston prodal 6 milionů SSD s řadiči Marvell

Kingston prodal 6 milionů SSD s řadiči Marvell

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 8. 2017 19:45

Společnost Kingston dnes oznámila, že prodala po celém světě již více než šest milionů jednotek SSD s řadiči Marvell. Tohoto úspěchu podnik dosáhl v průběhu dvou let.

Reklama

„Marvell je hrdý na úspěch spolupráce s Kingstonem a jsme nadšení, že tuto spolupráci můžeme rozšířit o naše první vlastní FTK řešení pro řadič 88SS1074,“ uvedl Nigel Alvares, viceprezident marketingu produktů SSD & Enterprise Storage,

Spolupráce firem Kingston a Marvel začala v únoru 2015 vypuštěním PCIe SSD využívající řadiče Marvell HyperX Predator. V květnu loňského roku byla uvedena řada solid-state disků UV400 se čtyřkanálovým řadičem Marvell 88SS1074.

V průběhu letošního roku pak bude Kingston uvádět sérii UV500, svůj první 3D NAND-enabled SSD, využívající nejnovější řadič Marvellu, 88SS1074 (FTK). Série UV500 bude k dispozici v provedení 2.5“, M.2 a mSATA, takže si vybere podle svých představ každý zákazník i systémový integrátor.

Série UV500 je navržený pro běžné uživatele, ale také bude k dostání pro firemní využití s 256bitovým AES šifrováním a zabezpečením TCG Opal 2.

Kingston prodal 6 milionů SSD s řadiči Marvell
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama