nova-sluchatka-samsung-u-flex-v-prodeji
Novinka Nová sluchátka Samsung U Flex v prodeji

Nová sluchátka Samsung U Flex v prodeji

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 8. 2017 15:00

Samsung přivádí na trh novinku v podobě sluchátek s označením U Flex, která by měla poskytnout výbornou kvalitu zvuku a díky materiálům, ze kterých jsou vyrobeny, mají vynikat i svou ohebností.

Reklama

Sluchátka U Flex jsou opatřená dvoucestným reproduktorem – 11milimetrovým basovým reproduktorem a 8milimetrovým tweeter reproduktorem, což se má ve spojení s technologií USP.02 projevit na špičkové kvalitě zvuku. Navíc, díky funkci Scalable Codec, nabízí stálé bluetooth připojení i v případě krátkodobého přerušení WiFi, a umožňují tak bezproblémové přehrávání hudby.

Ohebný záhlavní most, který je zhotovený z flexibilního materiálu, umožňuje sluchátka ohýbat až do úhlu 100 stupňů. Zároveň kvalitní materiál zabraňuje ztracení původního tvaru anebo narušení struktury sluchátek navzdory ohýbání.

U Flex obsahují několik tlačítek, která jejich uživateli umožňují například zvýšení/snížení hlasitosti hudby, zastavení skladby nebo její přeskočení. Díky tlačítku Active Key je uživateli umožněn okamžitý přístup k aplikacím Bixby, S-Voice a dalším hlasovým asistentům nebo funkcím. V neposlední řadě může uživatel díky Active Key zjistit aktuální čas, započít hlasové nahrávání anebo otevřít často užívané aplikace.

Díky voděodolné nanotechnologii Pi2 jsou sluchátka chráněna před vodou, a mohou tak být využívána i za deště. Prostřednictvím vibračních notifikací je pak uživatel informován o příchozích hovorech, a to i v hlučném prostředí. A v neposlední řadě dlouhotrvající baterie umožňuje na jedno nabití až 10 hodin přehrávání zvuku, 9 hodin hovoru a 250 hodin v pohotovostním režimu.

Samsung U Flex jsou již na českém trhu dostupná za doporučenou maloobchodní cenu 1 799 Kč. K dispozici jsou v několika barevných variantách – černé, bílé a modré.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama