rog-crosshair-vi-extreme-premiova-deska-pro-procesory-amd-ryzen
Novinka ROG Crosshair VI Extreme: prémiová deska pro procesory AMD Ryzen

ROG Crosshair VI Extreme: prémiová deska pro procesory AMD Ryzen

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 7. 2017 15:30

Asus představil herní základní desku Crosshair VI Extreme z herní řady Republic of Gamers. Novinka je založena na čipové sadě AMD X370 s paticí AM4, kterou je možné osadit novými procesory AMD Ryzen. Podle výrobce byl nejnovější Crosshair navržen pro špičkové PC sestavy.

Reklama

Základní desky ze série Republic of Gamers (ROG) mají již více než desetiletí dlouhou tradici a konkrétně nová Crosshair VI Extreme je pokračovatelem první desky Crosshair, která byla určena pro procesory AMD Athlon 64.

ROG Crosshair VI Extreme je vybavena funkcemi navrženými pro fanoušky herních PC, stejně jako pro opravdové overclockery. Právě ti ocení široké funkce a možnosti desky při hraní těch nejnáročnějších her nebo při přetaktování procesoru na hraně jeho možností. Nechybí ani charakteristický design ROG, výkonné chlazení, podpora virtuální reality nebo mnoho možností rozšíření prostřednictvím štědré konektorové výbavy.

Více informací o funkcích této základní desky najdete na stránkách ZDE. Základní deska Crosshair VI Extreme se v Česku prodává za 9 299 Kč.

ROG Crosshair VI Extreme: prémiová deska pro procesory AMD Ryzen
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama