rodina-all-in-one-pocitacu-od-hp-se-rozrostla-o-dve-nova-zarizeni
Novinka Rodina all-in-one počítačů od HP se rozrostla o dvě nová zařízení

Rodina all-in-one počítačů od HP se rozrostla o dvě nová zařízení

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 7. 2017 10:00

HP dnes představilo dva nové počítače Pavilion All-in-One (AiO). Ty svou univerzálností cílí především na běžné uživatele, kteří hledají stylového domácího pomocníka pro práci i zábavu. Oba desktopy budou k dostání ve dvou variantách – s 24" a 27" Full HD IPS (dotykovými) displeji v rozlišení až 4K s tenkými rámečky.

Reklama

Vše běží na nejnovějším hardwaru, který lze doplnit například samostatnou grafikou. K zlepšení celkového výkonu a svižnějšímu chodu operačnímu systému přispívá i minimum předinstalovaného softwaru, který HP zredukovalo na přání zákazníků. Pro výborné zvukové podání jsou tato zařízení už tradičně vybavena reproduktory Bang & Olufsen Play se stylovým látkovým potahem.

Příjemným detailem je praktická vyskakovací webkamera, která se k této generaci AiO vrátila s ohledem na soukromí uživatelů. Tyto stroje se drží filozofie rodiny HP Pavilion a jsou postaveny tak, aby vydržely i náročnější zacházení. V jejich konstrukci proto nechybí hliník a další kovy a praktický pant, který je výborný i po ergonomické stránce, prošel náročnými testy pro co nejvyšší odolnost.

Obě zařízení budou v České republice dostupná od září. Cena 24palcové varianty bude začínat na 23 990 Kč, za 27palcový model zaplatíte 25 990 Kč.

Rodina all-in-one počítačů od HP se rozrostla o dvě nová zařízení
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama