panasonic-predstavuje-displeje-sf2-pro-nepretrzite-pouziti
Novinka Panasonic představuje displeje SF2 pro nepřetržité použití

Panasonic představuje displeje SF2 pro nepřetržité použití

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 7. 2017 11:00 1

Společnost Panasonic uvedla na trh novou řadu interiérových zobrazovacích panelů pro digitální reklamu navržených pro provoz 24/7.

Reklama

Řada Full HD SF2 nahrazuje displeje starší série LF8 a obsahuje nový software pro klonování, který umožňuje prostřednictvím sítě LAN kopírovat nastavení jednotlivých hodnot z výchozího displeje na všechny ostatní.

E-LED panel je k dispozici ve čtyřech velikostech (43, 49, 55 a 65 palců). Obrazovka je postavena na technologii IPS a dosahuje jasu 450 cd/m2, což z ní podle výrobce činí ideálního pomocníka pro aplikace digitální reklamy s širokým pozorovacím úhlem.

Panely navíc obsahují i funkci automatického přepnutí signálového vstupu na záložní a zpět pro případ výpadku primární signálové cesty (failover a failback). Samozřejmostí je také vestavěný přehrávač USB Media Player a synchronní zapínání/vypínání pro snadnou správu instalací několika obrazovek.

Nový „Multi monitoring & Control software“ umožňuje uživatelům monitorovat a ovládat všechny displeje současně, navíc společně i s projektory v rámci jedné sítě z jediného počítače. Najednou je možné ovládat až 2 048 zařízení, což je ideální pro použití ve firemních nebo vzdělávacích prostředích.

Panasonic představuje displeje SF2 pro nepřetržité použití
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama