transcend-uvadi-prumyslove-ssd-na-bazi-3d-mlc
Novinka Transcend uvádí průmyslové SSD na bázi 3D MLC

Transcend uvádí průmyslové SSD na bázi 3D MLC

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 7. 2017 16:30

Společnost Transcend, která je dobře známá tuzemským zákazníkům, představuje solid-state disk SSD430K pro průmyslové aplikace, založený na čipech 3D NAND MLC.

Reklama

SSD430K je disk ve formátu 2,5 palce, jenž byl navržen pro dlouhodobý, bezporuchový provoz. Datový nosič využívá rozhraní Serial ATA 6 Gb/s. Použité paměťové čipy 3D NAND MLC by měly zaručit současně vysoký výkon a životnost, nezbytnou v průmyslovém prostředí. Disk nabízí čtení dat na úrovni 560 MB/s, a zápis na úrovni 490 MB/s.

Aplikace Transcend SSD Scope Pro umožňuje udržet maximální výkon SSD a zvýšit bezpečnost uložených dat. Program nabízí sledování práce disku čtením parametrů S.M.A.R.T., vynucení aktivace funkce TRIM, jednoduchou aktualizaci firmwaru a snadné klonování dosavadního systémového disku. Navíc, software umožňuje bezpečné mazání dat a dálkové sledování provozních parametrů disku.

Doporučené maloobchodní ceny jednotlivých kapacit (120 GB | 240 GB) zatím nebyly stanoveny. Na zboží se vztahuje tříletá záruka výrobce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama