higher-lower-movies-kvizova-mobilni-hra-s-filmovou-tematikou
Novinka Higher Lower Movies: kvízová mobilní hra s filmovou tématikou

Higher Lower Movies: kvízová mobilní hra s filmovou tématikou

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 7. 2017 12:00

Český vývojářský tým Luva Studio právě vydává a představuje novou mobilní hru Higher Lower Movies, která obsahuje databázi 1000 nejznámějších filmů a vaším cílem je uhádnout, který ze dvou náhodně vybraných vydělal více peněz.

Reklama

Každý rok vychází stovky nových filmů, které se perou o přízeň diváka. Jak moc vnímáte tento boj? Dokážete říct, který snímek utržil více peněz a kolik to přibližně bylo?

To je v podstatě principem celé hry. Musíte uhádnout, který film vydělal více zvolením „higher“ nebo „lower“ („vyšší“ nebo „nižší“ částka). Pokud nevíte, máte 50% šanci, že se při výběru trefíte.

Pokud víte, nebo uhodnete odpověď, přičte se vám skóre a hra vám automaticky nabídne další film, jež porovnáváte s předchozím. Pokud zvolíte špatnou odpověď, můžete začít novou hru, nebo případně můžete zhlédnout krátkou reklamu a hra pokračuje beze ztráty skóre.

Jedná se o jednoduchou a velmi chytlavou hru, ve které se dozvíte zajímavé informace o vašich nejoblíbenějších filmech. Zkuste dosáhnout co nejvyššího skóre a pochlubte se svým výsledkem.

Stahujte:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama