dvousimkovy-samsung-galaxy-s8-v-prodeji
Novinka Dvousimkový Samsung Galaxy S8+ v prodeji

Dvousimkový Samsung Galaxy S8+ v prodeji

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 6. 2017 09:00

Samsung od včerejšího dne nabízí českým zákazníkům dvousimkovou variantu smartphonu Galaxy S8+. Telefon je k dispozici v černé barvě v oficiálním e-shopu značky.

Reklama

Dvousimkové verze špičkových modelů nabízí Samsung hlavně na asijských trzích, teď se ovšem dočkali i zákazníci v Česku. Galaxy S8+ na dvě SIM stojí stejně jako běžná varianta, tedy 24 990 korun.

Výbavou je tato verze identická s tou pro jednu SIM. Uvnitř telefonu kmitá výkonný procesor Exynos 8895, nechybí 4 GB RAM a 64 GB paměti pro data, kterou lze doplnit paměťovou kartou. Smartphone má jemný a téměř bezrámečkový 6,2palcový displej, zadní část S8+ je pak vyhrazena fotoaparátu s rozlišením dvanáct megapixelů, který je napojen na objektiv se světelností f/1,7. Rozlišení čelní kamery mezigeneračně povyrostlo z pěti na osm megapixelů.

Galaxy S8+ také charakterizuje stupeň krytí IP68. Telefon je odolný proti vniknutí prachu a vody. Samsung uvádí, že S8+ bez úhony přečká ponoření do více než 1,5metrové hloubky po dobu 30 minut. Lákadlem je i použití skeneru oční duhovky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama